Liderul PPDA regretă eşecul la alegerile prezidenţiale din 2016, comis de Maia Sandu

Liderul PPDA, Andrei Năstase, dă vina pe președinta PAS, Maia Sandu, pentru eșecul la alegerile prezidențiale din 2016. În cadrul unui interviu online, realizat de jurnalistul Dorin Galben,...

Liderul PPDA, Andrei Năstase, dă vina pe președinta PAS, Maia Sandu, pentru eșecul la alegerile prezidențiale din 2016. În cadrul unui interviu online, realizat de jurnalistul Dorin Galben, Năstase mai declară că a renunţat să candideze pentru funcția de şef al statului, iar această cedare nu a fost privită cu ochi buni de mulţi membri şi simpatizanţi ai PPDA.

“Până acum avem foarte mulţi oameni în Platforma DA care ne întreabă de ce a trebuit să facem atâtea cedări. Sunt mulţi colegi care atunci au insistat să nu cedăm. Gândurile noastre, intenţiile noastre au fost îndreptate în ceea ce înseamnă interesul public. Noi am militat întotdeauna pentru unitate în interes naţional, nu pentru unitate în interesul unei persoane sau partid”, a declarat Andrei Năstase.

În acelaşi interviu, liderul PPDA regretă eşecul la alegerile prezidenţiale din 2016.

„În 2016 noi am eşuat. Cel mai greu este nu că au eşuat cele două partide, ci că am eşuat ca stat, pentru că după asta a venit Igor Dodon la putere”, a mai spus Andrei Năstase.

In this article


Join the Conversation