Liderul PAS, Maia Sandu, consideră că PPDA este frustrat de eşecul lui Andrei Năstase în cursa pentru primăria Capitalei

Liderul PAS, Maia Sandu, consideră că PPDA este frustrat de eşecul lui Andrei Năstase în cursa pentru primăria Capitalei şi că Platforma DA a pierdut sprijinul unei părţi...

Liderul PAS, Maia Sandu, consideră că PPDA este frustrat de eşecul lui Andrei Năstase în cursa pentru primăria Capitalei şi că Platforma DA a pierdut sprijinul unei părţi din electorat. Declaraţia se conţine într-un interviu acordat de Maia Sandu postului de radio Europa Liberă.

„Am văzut anumite supărări, care vin, probabil, din faptul că Partidul Platforma DA a pierdut anumit sprijin. Înțeleg supărările lor, dar nu cred că motivul se regăsește în PAS și, așa cum am mai spus și altă dată, există un bazin mare de alegători care încă nu știu în cine pot să aibă încredere, care este partidul politic care poate să-I reprezinte.”,  a declarat Maia Sandu.

Şi într.un interviu acordat postului de televiziune Prime TV, liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate a recunoscut că relaţiile cu fruntaşii Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr sunt tensionate. Un motiv al discordiei ar fi, în opinia liderului PAS, şi alegerile noi din circumscripţia Hânceşti, dar şi candidatura pentru scrutinul prezidenţial din acest an.

“Discutăm mai rar cu toate că eu de vreo două săptămâni tot încerc să-l prind să avem o discuţie, dânsul e ocupat, sper când revine, că e plecat din ţară, să discutăm”, a declarat Maia Sandu.

In this article


Join the Conversation