Liderul Partidului Politic ȘOR, a declarat că este pregătit să devină primarul întregii țări

Liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor și formațiunea sa sunt gata să preia responsabilitatea guvernării Republicii Moldova pentru a transforma și moderniza țara. Ilan Șor, care s-a arătat...

Liderul Partidului Politic ȘOR, Ilan Șor și formațiunea sa sunt gata să preia responsabilitatea guvernării Republicii Moldova pentru a transforma și moderniza țara. Ilan Șor, care s-a arătat convins de victoria formațiunii sale la scrutinul parlamentar de duminică, a declarat la o conferință de presă pe ultima sută de metri a campaniei electorale, că așa cum este un primar bun la Orhei, este gata să devină „primarul” întregii țări pentru a rezolva problemele oamenilor, transmite Breaking News cu referire la partidulsor.md.

Ilan Șor a declarat că din miile de discuții pe care le-a avut cu oamenii în această campanie s-a convins că cetățenii nu mai vor „politicani”, dar manageri care să le rezolve problemele, așa cum au ales în 2015 și orheienii, iar în doar trei ani au obținut rezultate la care nici nu visau.

În acest context, Ilan Șor a declarat că este gata să devină „primarul” întregii țări și al fiecărui cetățean în parte ca să rezolve problemele cele mai presante cu care se confruntă oamenii.

„Acum declar cu toată responsabilitatea că sunt gata să devin primarul întregii țări, al fiecărui oraș, sat și a fiecărei mahalale, al fiecărui om  și de dimineață până seara să rezolv problemele fiecărui cetățean. Sunt gata să devin primarul care de dimineața până seara se va ocupa de chestiunile importante pentru oameni”, a declarat Ilan Șor.

În acest sens, el a promis că acolo unde va învinge Partidul Politic ȘOR, schimbările în bine vor începe chiar de luni dimineață. „Astăzi, îmi dau cuvântul de onoare – acolo unde va învinge Partidul ȘOR de luni va începe o nouă viață – o viață pe care o merită tot cetățenii Republici Moldova”, a dat asigurări Ilan Șor.

În același timp, el s-a arătat convins că formațiunea sa va învinge la alegerile de duminică și nu va fi nevoie să facă alianțe cu alte partide. „Nu vom face alianță cu nimeni pentru că am încredere în victoria deplină a Partidului ȘOR, pentru că oamenii nu mai vor politică, poporul vrea manageri și oameni care se vor preocupa de mâine de rezolvarea problemelor lor”.

Partidul Politic ȘOR este singura formațiune din Republica Moldova care nu și-a mințit alegătorii și care poate transforma Republica Moldova, a mai menționat Ilan Șor. „Singurul partid care în cei 28 de ani de independență nu a mințit poporul este Partidul ȘOR. Partidul ȘOR va învinge și va conduce această țară în așa fel ca de luni să înceapă o viață nouă pentru fiecare cetățean”, a concluzionat liderul formațiunii, Ilan Șor.

In this article


Join the Conversation