La Rîșcani, la întrevederea cu Igor Dodon, sala a fost arhiplină, iar unii oameni au stat și în picioare

Sala Casei de Cultură din orașul Rîșcani a fost, astăzi, arhiplină, oamenii au stat și în picioare. Mulțimea a venit să îl asculte, dar și să-i acorde întrebări...

Sala Casei de Cultură din orașul Rîșcani a fost, astăzi, arhiplină, oamenii au stat și în picioare. Mulțimea a venit să îl asculte, dar și să-i acorde întrebări președintelui Igor Dodon. Problemele, abordate de cetățeni, au fost din diferite domenii. 

„Conducerea de vârf a Republicii Moldova va continua, în strânsă coordonare cu autoritățile locale, să implementeze proiectele sociale și cele de infrastructură care au fost anunțate pe întreg teritoriul țării noastre. Prioritatea numărul unu este creșterea nivelului de trai al oamenilor și asigurarea unei dezvoltări economice durabile.”, le-a spus Igor Dodon oamenilor din Rîșcani.

Totodată, șeful statului a felicitat trei familii cu mulți copii și patru cupluri longevive. De asemenea, i-a înmânat lui Alexandru Gavriliuc, veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, distincția supremă de stat – Ordinul Republicii.

In this article