Jurnalist cu referire la formațiunile de dreapta: Rămân în continuare să tulbure mințile concetățenilor

Fruntaşii PPDA lansează atacuri dure la adresa formaţiunilor de dreapta, inclusiv PAS, care nu şi-au retras candidaţii din circumscripţia Hânceşti, în favoarea independentului Grigore Cobzac. „Iată că ăștia...

Fruntaşii PPDA lansează atacuri dure la adresa formaţiunilor de dreapta, inclusiv PAS, care nu şi-au retras candidaţii din circumscripţia Hânceşti, în favoarea independentului Grigore Cobzac.

„Iată că ăștia pică testul. Rămân în continuare să facă jocul Diavolului. Rămân în continuare să tulbure mințile concetățenilor, să ne dezbine cu slogane demagogice. Păcat”, a scris pe Facebook jurnalistul Nicolae Josan, unul din fruntaşii Platformei DA.

Amintim că, zilele trecute, liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a făcut un apel către toți colegii din același spectru politic, să-l susțină pe Grigore Cobzac, la alegerile parlamentare noi, în circumscripţia Hânceşti.

„Fac un apel către toți ceilalți colegi din spectrul nostru politic și îi rog să decidă, în ultimul ceas măcar, în favoarea oamenilor din Circumscripția nr.38 Hâncești, așa încât să reușim să trimitem în Parlament un om care s-a mai bătut pentru oamenii pe care i-a reprezentat”, a declarat liderul PPDA.

In this article