Ipocrizie! Domnica Manole îl acuză pe Țurcan de o încălcare pe care ea a comis-o în august 2019

Moment de sinceritate?! Domnica Manole lasă să se înțeleagă că trebuie să fie demisă din funcția de președinte al CCM pentru că a comis o încălcare. Președintele Curții...

Moment de sinceritate?! Domnica Manole lasă să se înțeleagă că trebuie să fie demisă din funcția de președinte al CCM pentru că a comis o încălcare.

Președintele Curții Constituționale Domnica Manole trebuie să fie demisă din această funcție. Cel puțin asta reiese din declarațiile, pe care le-a făcut Manole astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Domnica Manole a spus că fostul președinte al Înaltei Curți, Vladimir Țurcan, a fost destituit din funcție pentru că a discutat la telefon cu președintele țării, Igor Dodon.

“Discuția dintre cei doi demnitari de stat, care a pus la îndoială independența CC, nu a putut să rămână fără reacție din partea judecătorilor Curții și ca efect au fost adoptate cele două decizii prin care fostului președinte i-a fost acordat votul de neîncredere și a fost numit un nou președinte”, a spus Domnica Manole.

În august 2019, Andrei Năstase a recunoscut că îi dă indicații judecătorului Curţii Constituționale Domnica Manole. În cadrul unei emisiuni la Teleradio-Moldova, liderul PPDA a povestit că a discutat cu Manole despre funcția de președinte al CC.

“Am sugerat doamnei Manole să nu candideze la această funcție şi doamna Manole anume asta a făcut.”, a spus Andrei Năstase.

In this article