Ion Chicu la o întrevedere cu elevii și profesorii școlii de muzică din Șoldănești

Cultura are nevoie de o atenție mai mare din partea Executivului, a declarat premierul Ion Chicu, în cadrul unei întrevederi cu elevii și profesorii școlii de muzică din...

Cultura are nevoie de o atenție mai mare din partea Executivului, a declarat premierul Ion Chicu, în cadrul unei întrevederi cu elevii și profesorii școlii de muzică din orașul Șoldănești.

Directorul școlii, Sorina Ciobanu i-a povestit premierului istoria școlii și, într-o manieră emoțională, a descris importanța școlii pentru orașul Șoldănești. În cadrul discuției, Sorina Ciobanu a solicitat susținerea Guvernului în obținerea unui edificiu nou, care să sporească confortul elevilor și să crească atractivitatea școlii.

La rândul său, şeful Executivului și-a amintit că a fost elev al unei școli muzicale.

„Înţeleg costurile care le atrage educaţia muzicală şi problemele cu care se confruntă școala și părinții. Vom depune eforturi să vă oferim suportul necesar”, a spus premierul.

Școala de muzică din Șoldănești are 130 de ani li este amplasată în casa de cândva a boierului Rîșleacov. În cadrul instituției activează o echipă de 13 profesori care instruiesc împreună 98 de elevi.

In this article


Join the Conversation