Ion Ceban spune că are o datorie morală să ajute pe toți oamenii și nu așteaptă nicio răsplată în acest sens

Primarul general Ion Ceban spune că are o datorie morală să ajute pe toți oamenii și nu așteaptă nicio răsplată în acest sens. Declarațiile au fost făcute în...

Primarul general Ion Ceban spune că are o datorie morală să ajute pe toți oamenii și nu așteaptă nicio răsplată în acest sens. Declarațiile au fost făcute în contextul refugiaților și a unor critici din partea moldovenilor în adresa acestora.

„Rog pe fiecare dintre dvs să nu reacționăm la unele manipulări care se aruncă public. Ajutăm pentru oameni și nu așteptăm recompense sub nicio formă. Ne facem datoria și rog să nu intrăm în discuții inutile. Personal anunț că nu voi reacționa la tot felul de provocări care vin din partea celor care declară sau instigă la ură creând haos în rândul propriului popor. Nu vreau ca acest lucru să fie folosit pentru a împărți din nou oamenii pe diverse baricade, ceea ce se încearcă actualmente, spre mare regret. Nu voi comenta nicicum declarațiile aberante a unora sau altora.

Să-ți facă fiecare munca. Să fie clar poziția mea este că sunt împotriva tuturor formelor de agresiune de la care pot suferi oamenii. Noi avem o agendă plină de proiecte și activități în dezvoltarea orașului. Am ajutat și vom continua să ajutăm, este de datoria noastră”, a a punctat edilul.

Primarul a adus sincere mulțumiri fiecăruia dintre cei care au ajutat, au donat și au făcut parte la acest proces.

In this article