Ion Ceban: „Primăria Capitalei continuă proiectul „Dialog cultural cu chișinăuienii”

Important pentru locuitorii și oaspeții Capitalei. Primarul General, Ion Ceban, informează că, Primăria municipiului Chișinău continuă tradiția evenimentelor în aer liber, desfășurate în cadrul proiectului „Dialog cultural cu...

Important pentru locuitorii și oaspeții Capitalei. Primarul General, Ion Ceban, informează că, Primăria municipiului Chișinău continuă tradiția evenimentelor în aer liber, desfășurate în cadrul proiectului „Dialog cultural cu chișinăuienii”.

Astfel, menționează edilul, manifestările cultural-artistice se vor desfășura în perioada 24 mai – 9 iunie 2024, în cinci locații ale municipiului Chișinău, și anume: Parcul „Alunelul”, str. Calea Ieșilor 11/2, Parcul Sarmizegetusa, str. Sarmizegetusa, Complexul memorial „Feciorilor Patriei Sfântă Amintire”, str. Miron Costin, Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” și Scuarul „Mihai Eminescu”, str. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Mai jos este atașata agenda evenimentelor, care se vor desfășura în acest sfârșit de săptămână:
-Vineri, 24 mai 2024, ora 18:00, evoluează Școala de Muzică „Maria Bieșu”
Locul desfășurării: Parcul „Alunelul”;
-Sâmbătă, 25 mai, ora 16:00, evoluează Școala de Arte „Alexei Stârcea”
Locul desfășurării: Parcul Sarmizegetusa;
-Sâmbătă, 25 mai 2024, ora16:00, evoluează Școala de Arte „Valeriu Poleakov”
Locul desfășurării: Complexul memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”;
-Duminică, 26 mai 2024, ora 16:00, evoluează Școala de Muzică „Eugen Doga”
Locul desfășurării: Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, Cafeneaua Bonjour Cafe.

„Proiectul „Dialog cultural cu chișinăuienii” a fost inițiat cu scopul de a valorifica potențialul artistic a comunităților de artă, a asigura schimbul de experiență şi comunicarea dintre generațiile de artiști, dar și de a stimula interesul publicului pentru creațiile artistice autentice”, a reiterat Ion Ceban.

In this article