Ion Ceban: Partidul MAN este alternativa puternică pentru alegerile parlamentare din 2025

Ținând cont că, Parlamentul este forul suprem de decizie în Republica Moldova, Partidul Mișcarea Alternativa Națională se pregătește tot mai serios pentru alegerile legislative din 2025. Anunțul a...

Ținând cont că, Parlamentul este forul suprem de decizie în Republica Moldova, Partidul Mișcarea Alternativa Națională se pregătește tot mai serios pentru alegerile legislative din 2025. Anunțul a fost făcut de către Ion Ceban, imediat după ce a declarat că nu este interesat să candideze la scrutinul prezidențial din acest an.

„Da! Având toată puterea în stat și toate ramurile puterii în stat, nu există scuză pentru a nu putea, a nu face, a nu ști. Avem o țară parlamentară, iar Partidul MAN, format din cei mai buni profesioniști, se pregătește de alegerile parlamentare din anul viitor, pentru a reprezenta cât mai bine cetățenii Republicii Moldova și interesele lor”, a spus Ion Ceban, în cadrul unui briefing de presă.

„Suntem cei care, cu mânecile suflecate, muncim 24/7. Pentru că nimeni nu ne va face curat la noi acasă, decât noi înșine. Eu îmi voi onora toate angajamentele pentru Chișinău și suntem gata să oferim experiență, dacă cineva vrea să asculte. Avem soluții pentru țară, iar Partidul MAN este Alternativa puternică nu doar pentru Capitală, ci și pentru întreaga țară”, a adăugat liderul MAN.

Următoarele alegeri parlamentare în Republica Moldova urmează să aibă loc în anul 2025.

In this article