Ion Ceban, mesaj de solidaritate cu poporul ceh în urma atacului armat din centrul orașului Praga

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a transmis un mesaj de condoleanțe și de solidaritate poporului ceh în urma tragicului atac armat dintr-o zonă turistică a orașului Praga,...

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a transmis un mesaj de condoleanțe și de solidaritate poporului ceh în urma tragicului atac armat dintr-o zonă turistică a orașului Praga, produs azi seara.

“Suntem profund cutremurați de tragicul atentat din Praga, Cehia, în urma căruia au decedat mai multe persoane iar alte zeci au fost rănite. În aceste momente dificile ne solidarizăm cu poporul ceh și transmitem gânduri de compasiune și susținere tuturor familiilor îndurerate. În numele municipalității și al locuitorilor Chișinăului, am transmis autorităților de la Praga un mesaj ferm de condamnare a violenței și terorismului în toate formele.
În astfel de momente, solidaritatea și unitatea devin mai importante ca oricând”, a scris Ion Ceban.

Precizăm, azi seara, cel puțin 11 oameni au murit și 9 au fost răniți grav, după ce un bărbat înarmat a deschis focul de pe acoperișul unei universități din centrul capitalei Cehiei. În urma atentatului, atacatorul s-a sinucis.

In this article