Ion Ceban dezminte informațiile: Agenții economici de la Târgul de Crăciun din PMAN achită doar taxe oficiale

Edilul Capitalei, Ion Ceban, dezminte informațiile potrivit cărora agenților economici, care participă la Târgul de Crăciun din PMAN, li s-ar percepe taxe de zeci de mii de lei....

Edilul Capitalei, Ion Ceban, dezminte informațiile potrivit cărora agenților economici, care participă la Târgul de Crăciun din PMAN, li s-ar percepe taxe de zeci de mii de lei. Este o minciună, susține primarul general, care a precizat că taxele oficiale sunt doar cele pentru curentul electric și pază.

”Vreau să mai spun public, să o cunoască toată lumea, agenții economici achită doar taxa oficială în buget stabilită de lege și lumina care este consumată de fiecare agent economic separat, alte taxe suplimentare nu sunt percepute, de la nimeni, de către nimeni. Am mai auzit că unii agenți economici sunt nevoiți să achite zeci de mii de lei. Nu este adevărat. Nimeni nu achită astfel de sume. Totodată, rugăm oamenii legii să intervină și să facă ordine în cazul agenților economici care nu au autorizație”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței Primăriei Capitalei.

Edilul a mulțumit echipei Primăriei, inclusiv direcțiilor și altor subdiviziuni, pentru organizarea sărbătorilor de iarnă, dar și pentru organizarea mai multor evenimente dedicate acestei perioade.

”Foarte multe cadouri au ajuns pentru cei mici și familiile lor, atât oferite de primărie, cât și oferite de preturi, împreună cu partenerii noștri. De la grădinițe până la instituții publice. Vreau să vă felicit pentru organizarea Târgului de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, unde zilnic vin mii de vizitatori. Sâmbătă și duminică sute de copii primesc cadouri de la Moș Crăciun. Mulțumim partenerilor care ne-au susținut în organizarea evenimentelor. Felicitări tuturor pentru felul cum arată astăzi Chișinăul. Cred că nimeni nu poate face curat la noi acasă. Noi ne facem curat, așa încât lucrurile să se schimbe”, a subliniat Ion Ceban.

In this article