Ion Ceban despre votul prin corespondență: Un dezastru mai mare decât notele procurorilor

Votul prin corespondență reprezintă un nou dezastru al actualei guvernări. Este reacția primarului Capitalei, Ion Ceban, la recenta declarație a șefei statului, Maia Sandu, prin care cheamă Parlamentul...

Votul prin corespondență reprezintă un nou dezastru al actualei guvernări. Este reacția primarului Capitalei, Ion Ceban, la recenta declarație a șefei statului, Maia Sandu, prin care cheamă Parlamentul să grăbească finalizarea elaborării proiectului privind votul prin corespondență, care, la următorul scrutin, să fie deja pus în practică în mai multe țări unde locuiesc cetățeni moldoveni.

„Votul prin corespondență anunțat de doamna care nu e responsabilă de nimic este un dezastru mai mare decât notele de la evaluarea procurorilor. De ce se apucă e dezastru!”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

În cadrul unei emisiuni TV, președinta R. Moldova, Maia Sandu, a precizat că la următorul scrutin votul prin corespondență ar trebui să fie utilizat deja în statele mari, acolo unde moldovenii ajung mai greu la secțiile de votare.

In this article