Ion Ceban, despre guvernare și tarifele la gaze: Oricine îi critică le sunt dușmani, așa cred ei

Ion Ceban, primarul general al Chișinăului, a acuzat guvernarea de abuz în contextul majorării tarifelor la gazele naturale. În cadrul emisiunii „Rezoomat” de la Realitatea.md, edilul a declarat...

Ion Ceban, primarul general al Chișinăului, a acuzat guvernarea de abuz în contextul majorării tarifelor la gazele naturale. În cadrul emisiunii „Rezoomat” de la Realitatea.md, edilul a declarat că cetățenii plătesc prețul unor decizii politice și electorale.

„Abuz și trafic de influență este astăzi. Noi plătim 29 lei, să iasă un funcționar de rang înalt să ne spună că la iarna, adică premizele astăzi nu mai există. Dar pomana o să vină electoral la sfârșitul anului, înainte de alegerile locale, care, sper eu să aibă loc, pentru că acum nu se mai văd”, a spus Ion Ceban.

Primarul a mai afirmat că guvernarea nu ascultă de vocea oamenilor și îi tratează pe toți ca pe dușmani. „Cine nu este de acord cu ceea ce facem noi, acela este dușmanul și al țării și al guvernului și ai partidului. Deci oricine deschide gura astăzi este pus înalt, înalt tabără. Deci tu, ori ești agent FSB, ori ești coloana a cincea, ori ești pur și simplu prost că nu știi ce vorbești”, a criticat acesta.

In this article