Ion Ceban dă din nou în vileag servilismul presei „independente”. Unele instituții media au manipulat pe seama declarațiilor făcute la Iași, susține edilul

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a scos în vileag o nouă mostră de servilism politic al așa-zisei prese independente. Edilul susține că unele instituții media au recurs din nou...

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a scos în vileag o nouă mostră de servilism politic al așa-zisei prese independente. Edilul susține că unele instituții media au recurs din nou la tertipuri și manipulări pentru a denatura declarațiile făcute de Ion Ceban la Iași, acolo unde a participat la o ceremonie de omagiere a poetului Grigore Vieru.

„Dragostea pentru stăpâni și minciuna presei galbene! După vizita de astăzi de la Iași, seara am aflat din unele instituții media că am fugit de întrebările jurnaliștilor, că am fost prins, am evitat să răspund. În video filmat integral pe care propun să-l ascultați puteți auzi cele 4 întrebări din partea jurnaliștilor la care am răspuns și nu am fugit nicăieri. De altfel, așa cum am răspuns și la toate întrebările jurnaliștilor care au fost în fața președinției”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Edilul îndeamnă repetat oamenii să se informeze din prima sursă.

„Iar titlurile manipulatorii, dar și materialele difuzate au ca scop direct să mă denigreze pe mine și echipa. Vreau să ascultați și să faceți concluziile, cine minte și spală creieri sau altceva. În materialele publicate nu veți citi despre scopul vizitei mele la Iași și întrevederea cu primarul de Iași. Scopul este altul, de a fi galbeni”, a mai precizat Ion Ceban.

IMG_7386

In this article