Ion Ceban anunță reluarea circulației transportului public

Troleibuzele și autobuzele și-au reluat circulația, după ce serviciile municipale au intervenit masiv pe parcursul nopții pentru deszăpezirea străzilor. Vehiculele au revenit pe străzi după sistările anunțate încă...

Troleibuzele și autobuzele și-au reluat circulația, după ce serviciile municipale au intervenit masiv pe parcursul nopții pentru deszăpezirea străzilor. Vehiculele au revenit pe străzi după sistările anunțate încă ieri la amiază din cauza ninsorilor puternice. Transportul public va circula azi conform orarului de duminică. De asemenea, pasagerii sunt anunțați că pot avea loc și unele întârzieri, așa că sunt îndemnați să-și rezerve mai mult timp pentru deplasări.

Printr-un anunț făcut pe rețelele sociale, primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a declarat că siguranța pasagerilor rămâne în continuare o prioritate. Edilul susține că pentru reluarea circulației, atât ieri, cât și pe parcursul nopții trecute, mai multe troleibuze au ieșit pe linii pentru a evita depunerea chiciurii pe rețele.

„Călători, vă rugăm să fiți atenți la orarele modificate și să luați în considerare posibilele întârzieri. De asemenea, încurajăm călătorii să utilizeze aplicațiile mobile și hărțile GPS disponibile pentru a monitoriza în timp real circulația transportului. În timpul zilei, se pot atesta întârzieri de la orarul stabilit, staționări sau redirecționări. Astăzi și mâine troleibuzele și autobuzele circulă conform orarelor de duminică, cu mici ajustări. Serviciile de intervenție sunt active pe mai multe tronsoane de drum”, a anunțat Ion Ceban.

Pentru informații suplimentare despre circulația troleibuzelor și autobuzelor oamenii pot apela la Linia Fierbinte a RTEC – 022 204 205 sau la Dispeceratul PUA – 022 837 317 sau 022 558 071. De asemenea, personalul de pe linii este la dispoziția pasagerilor pentru a oferi informații despre redirecționări sau staționări inopinate.

In this article