Ion Ceban a venit cu o precizare cu privire la cheltuielile avute organizarea Târgului de Crăciun din PMAN

Primarul general Ion Ceban a venit cu o precizare cu privire la cheltuielile avut de Primăria Chișinău la organizarea Târgului de Crăciun din PMAN. Edilul a precizat că...

Primarul general Ion Ceban a venit cu o precizare cu privire la cheltuielile avut de Primăria Chișinău la organizarea Târgului de Crăciun din PMAN. Edilul a precizat că „Nu am cheltuit mai mult decât Guvernul”, a subliniat acesta în ședința Primăriei Chișinău de astăzi.

Căsuțele de lemn vor rămâne în Piața Marii Adunări naționale, iar tot acolo vom organiza practic în fiecare lună târguri tematice, astfel ca inima capitalei să fie vizitată.
Ne-am gândit să fie targuri și festivalul de ziua Dragobetelor, târgul Mărțișoarelor, târg de paști, a producătorilor autohtoni, agricultorilor, festivalul plăcintelor și a mierii.
Acestea sunt doar câteva dintre cele pe care am reușit să le discutăm și despre care vă vom anunța”, a declarat edilul.

Și da, deja iar tot suntem întrebați cât exact am cheltuit pe organizarea Târgului. Nu mai mult decât cei de la Guvern care au organizat un târg al lor, unde participarea era de câțiva oameni în fiecare zi. Când, repet, am fi putut să organizăm împreună”, a conchis primarul.

Amintim că Guvernul nu a venit cu niciun răspuns la solicitarea Primărie Chișinău de a-și uni forțele în organizarea Târgului de Crăciun.

In this article