Ceban răspunde la acuzațiile PAS, că precum se cheltuie prea mult antiderapant pe străzi. „Siguranța oamenilor este mai importantă”

„Siguranța oamenilor este mai importantă”. Cu așa mesaj a venit primarul general Ion Ceban la criticile din partea celor din PAS, că precum se cheltuie prea mult antiderapant...

„Siguranța oamenilor este mai importantă”. Cu așa mesaj a venit primarul general Ion Ceban la criticile din partea celor din PAS, că precum se cheltuie prea mult antiderapant pe străzi.

„Rog implicare, orașul să fie curat și mereu la datorie în deosebi când avem situații excepționale pe timp de iarnă. Rog mult ca și de fiecare dată implicare la maxim și intervenție imediată.

Și atunci când arată cineva cu degetul că am turnat mai mult antiderapant pe un deal, rog să interveniți în continuare, deoarce nimic nu este mai important decât siguranța și sănătatea oamenilor care sunt în trafic.

Am mai auzit pe cineva din cei din PAS că presărăm antiderapant mult, să le răspundeți.
Da, mai bine să fim în siguranță decât să nu intervenim pe drumuri cum cei de la Guvern. La ultima lapoviță, ne sunau oamenii din localitățile din preajma Chișinăului pentru a trimite tehnică la ei.

Am explicat că nu putem, că nu sunt în municipiu. Invit toată lumea să punem umăr la umăr. Cred că trebuie să ne unim eforturile”, a conchis Ceban.

In this article