Ion Ceban a criticat Ministerul Culturii pentru blocarea unor lucrări de reparație

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a criticat Ministerul Culturii pentru blocarea unor lucrări de reparație a trotuarelor și drumurilor în centrul istoric al orașului. El a declarat astăzi, în...

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a criticat Ministerul Culturii pentru blocarea unor lucrări de reparație a trotuarelor și drumurilor în centrul istoric al orașului. El a declarat astăzi, în cadrul ședinței primăriei, că regretă situația creată și că va face tot posibilul să deblocheze anumite procese.

“Cu regret recunoaștem că suntem nevoiți să stopăm anumite lucrări noi în centrul istoric la reparația trotuarelor și drumurilor, din cauza deciziei Guvernului și anume a Ministerului Culturii, la fel ca și în scuarul Catedralei, unde sunt mai multe blocaje din cauza Ministerului Culturii”, a spus Ceban.

Primarul a adăugat că oamenii nu au nevoie de birocrație, ci de proiecte pentru a trăi mai bine acasă. El a mulțumit colegilor săi pentru implicare, devotament și muncă asiduă.

“Eu vă aduc sincere mulțumiri în primul rând DVS, stimați colegi pentru implicare, devotament și faptul că vă dedicați muncii de dimineață până seara. Orice ar face, orice blocaje nu ar fi, ne vom descurca cum am făcut-o și până acum”, a conchis Ceban.

In this article