Invitație de presă – Biatlon 2019

Miercuri, 22 mai 2019, începând cu ora 08.00, în localitatea Zagarancea, r-nul Ungheni, se va desfășura competiția în domeniul chinologic „Biatlon 2019”, aflată la cea de-a V-a ediție,...

Miercuri, 22 mai 2019, începând cu ora 08.00, în localitatea Zagarancea, r-nul Ungheni, se va desfășura competiția în domeniul chinologic „Biatlon 2019”, aflată la cea de-a V-a ediție, transmite Breaking News.

În acest an, s-au înscris 20 de echipe canine, reprezentante ale Poliției de Frontieră și Serviciului de Protecție și Paza de Stat, care vor participa la două categorii ale concursului: profesională A și profesională B (nu vor efectua reținerea figurantului).

Conform programului, participanţii vor parcurge o distanţă de aproximativ 9 km pe un traseu, în teren deschis, de-a lungul căruia vor fi amplasate diverse obstacole. Printre probele care urmează să le treacă chinologii alături de patrupezii lor se numără: traversarea unui sector mlăștinos, îndeplinirea cu exactitate a indicațiilor inspectorului-chinolog, trecerea târăș pe sub un pod improvizat, traversarea înot a unui râu, efectuarea tragerilor din arma din dotare, transportarea câinelui cu roaba etc.

Jurnaliștii, care vor da curs invitației, sunt așteptați la sediul Poliției de Frontieră, strada Petricani 19, unde le va fi pus la dispoziție un mijloc de transport. Plecarea din Chișinău este preconizată pentru ora 06.00. Rugăm reprezentanții mijloacelor de informare în masă, să anunțe din timp participarea.

Date de contact pentru mai multe informații:

Tel.: 022 259 613 sau 022 259 744.

Email: [email protected]

Submit to FacebookSubmit to Google Bookmarks

In this article


Join the Conversation