„Audieri Publice pentru Chișinău” pe subiectul activității serviciilor de salubrizare

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) și Primăria municipiului Chișinău organizează „Audieri Publice pentru Chișinău” pe subiectul activității serviciilor de salubrizare în mun. Chișinău, transmite Breaking News....

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) și Primăria municipiului Chișinău organizează „Audieri Publice pentru Chișinău” pe subiectul activității serviciilor de salubrizare în mun. Chișinău, transmite Breaking News.

Evenimentul va avea loc vineri, 31 mai 2019, ora 10:00, în incinta Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), str.  Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 61, blocul F, sala de lectură, cabinetul 101.

Părțile interesate pot expedia recomandări pe marginea subiectului anunțat, în adresa IPRE, str. București, 90, oficiul 20, la adresa electronica:[email protected].

Activitatea dată face parte din cadrul Proiectului “Audieri publice pentru Chișinău 2.0”, implementat de IPRE cu susținerea Fundației pentru o Societate Deschisă (FOSI) și în parteneriat cu www.PrimariaMea.md, www.Privesc.Eu, precum și un grup de experți independenți din cadrul societății civile. Până la sfârșitul anului 2019, ne propunem să contribuim la formularea a 12 propuneri de politici publice în domeniul serviciilor publice, transportului public și reformei administrației publice din mun. Chișinău.

Propunerile sunt elaborate în colaborare cu experți din cadrul societății civile și autorități publice, în consultare cu cetățenii, discutate în cadrul audierilor publice și promovate la nivelul Consiliului municipal Chișinău și a Primăriei mun. Chișinău.

In this article


Join the Conversation