INUMAN! Grănicerii lituanieni aruncă o gravidă inconștientă la granița din Belarus (VIDEO)

Tensiunile de la granița dintre Belarus și Lituania continuă și ia amploare tot mai mare. Politologul belarus Andrei Sych a publicat niște imagini video, pe pagina sa de...

Tensiunile de la granița dintre Belarus și Lituania continuă și ia amploare tot mai mare. Politologul belarus Andrei Sych a publicat niște imagini video, pe pagina sa de Facebook, despre cum are loc procesul de deportare forțată.

În înregistrare, un străin a surprins cum grănicerii lituanieni trag o gravidă inconștientă și o aruncă la granița dintre state.

«Лесные братья» continuă să acopere granița din Belarus cu refugiați pe jumătate morți. Un grup de 10 migranți a fost descperit astăzi în zona postului de frontieră Polesie. Unul dintre străini a filmat procesul de deportare forțată. Pe el, grănicerii lituanieni trag o gravidă inconștientă și o aruncă la graniță.

Nu pot să înțeleg cum apoi se întorc aceștia acasă, își sărută copiii și își îmbrățișează soțiile. Cât de mult ar trebui să urăști oamenii care diferă de tine în ceea ce privește culoarea pielii și mentalitatea pentru a-i trata mai rău decât animalele? La urma urmei, nici o persoană normală nu va trece pe lângă un mic animal care are nevoie de ajutor. Dar lor nu le pasă de destinul unei femei însărcinate și soarta copilului ei nenăscut.

Medicii din Belarus au acordat primul ajutor și au dus-o pe fată la spital, aceasta se află în stare gravă. Este greu, tovarăși. Gândiți-vă la asta: într-o țară europeană, oamenii pe jumătate morți sunt depozitați de-a lungul frontierei. La ce ne întoarcem? La urma urmei, am trecut deja de această etapă din istorie. În același timp, la acel moment, un lucru similar s-a întâmplat din nou cu aprobarea tacită a Occidentului colectiv. Și din nou tăcere”, a scris Andrei Sych.

Amintim că anterior, autoritățile lituaniene au anunțat măsuri ferme împotriva migranților ilegali, iar ministrul adjunct de interne de la Vilnius, Arnoldas Abramavicius, a menționat că grănicerii pot folosi forța.

In this article