Intervenţia salvatorilor şi pompierilor la Otaci

În prejma blocului avariat din oraşul Otaci, salvatorii şi pompierii efectuează lucrări de deblocare a construcţiilor auxiliare, peste care au căzut materialele constructive în urma surpării celor nouă...

În prejma blocului avariat din oraşul Otaci, salvatorii şi pompierii efectuează lucrări de deblocare a construcţiilor auxiliare, peste care au căzut materialele constructive în urma surpării celor nouă etaje, transmite Breaking News.

Peste 45 de angajaţi IGSU cu 12 unităţi de tehnică desfăşoară operaţiunea de evacuare a bunurilor materiale din garajele adiacente blocului.

Totodată salvatorii întreprind acţiuni de defrişare a zonei pentru ca ulterior să fie posibilă întreprinderea acţiunilor de amploare. Zona avariată este strict securizată de organele de drept, pentru ca viaţa oamenilor să nu fie pusă în pericol.

Potrivit IGSU, organele competente urmează să evalueze şi alate clădiri cu menire socială din oraşul Otaci, pentru a preveni o situaţie similară. Situaţia la faţa locului este strict monitorizată de conducerea IGSU reprezentată de general – maior Mihail Harabagiu. Acţiunile de deblocare şi recuperare a bunurilor materiale vor fi întreprinse în urma deciziilor luate de responsabilii din cadrul Celulei de Criză desfăşurate la faţa locului.

In this article


Join the Conversation