Intervenția autorităților locale pentru curățenia în zonele neglijate de proprietarii de clădiri și terenuri

Pretorii sectoarelor și agenții constatatori urmează să intervină acolo unde agenții economici și alți proprietari au în gestiune clădiri și terenuri și nu se menține sau nu se...

Pretorii sectoarelor și agenții constatatori urmează să intervină acolo unde agenții economici și alți proprietari au în gestiune clădiri și terenuri și nu se menține sau nu se face curățenie. Solicitarea a fost făcută de edilul Ion Ceban la ședința de azi a Primăriei Chișinău, care a cerut să fie întocmite procesele-verbale în cazul în care gestionarii nu iau măsurile de rigoare.

„Fac această solicitare, după ce ieri am văzut cum dintr-un perete al unei clădiri vechi de pe strada Mihai Viteazul au căzut câteva pietre pe trotuar. Am rugat ca agentul constatator să se implice, ceea ce s-a făcut”, a declarat Ion Ceban.

Primarul Capitalei a reiterat că toți proprietarii trebuie să-și aducă în ordine terenurile pe care le dețin. „Înțelegem că unele sunt lăsate, dar să fie curat pe teren și în jurul proprietății private”, a mai adăugat edilul Ion Ceban.

In this article