Internauţii, foc şi pară pe Sandu şi Năstase: În ţară e Coronavirus, dar voi tot de-a murdăritul politic vă jucaţi!

Utilizatorii reţelelor de socializare condamnă modul în care unele formaţiuni de opoziţie încearcă să acumuleze capital politic pe seama epidemiei de coronavirus. Aceştia fac trimitere directă la...

Utilizatorii reţelelor de socializare condamnă modul în care unele formaţiuni de opoziţie încearcă să acumuleze capital politic pe seama epidemiei de coronavirus. Aceştia fac trimitere directă la ieşirile publice recente ale liderei PAS, Maia Sandu, sau ale preşedintelui PPDA, Andrei Năstase, transmite Breaking News.

„În ţară e Coronavirus, dar voi tot de-a murdăritul politic vă jucaţi… Se pare că aşteptaţi efectul Italiei pentru a vă concentra pe ceea ce trebuie acum”, a scris internautul Vali Rotaru, într-o postare pe Facebook.

Amintim că și liderul PAS, Maia Sandu, a venit marți cu un mesaj, care a fost criticat dur de societate. Sandu le-a dat sfaturi oamenilor cum să se protejeze de COVID-19 și i-a îndemnat pe moldovenii din Italia să revină acasă.

Maia Sandu a fost taxată dur de liderii de opinie. Fostul premier, Ion Sturza, i-a cerut să se abțină de la astfel de mesaje. Iar jurnalistul Ștefan Secăreanu s-a arătat indignat de faptul că Sandu o face pe medic-infecționist.

 

In this article