INADMISIBIL! Statul a cheltuit deja 600 mii lei pentru a-i asigura Maiei Sandu pază

600 de mii de lei s-au cheltuit din bugetul de stat pentru serviciile de pază de care beneficiază Maia Sandu. Informațiile au fost publicate pe canalul de telegram...

600 de mii de lei s-au cheltuit din bugetul de stat pentru serviciile de pază de care beneficiază Maia Sandu. Informațiile au fost publicate pe canalul de telegram Lustrația.

„Războiul de aseară de la Jurnal TV între Maia Sandu și Andrei Năstase dă roade. Surse din cadrul fracțiunii PPDA ne-au comunicat faptul că, statul (adică, noi, cetățenii acestei țări) a cheltuit aproape 600 de mii de lei pentru asigurarea pazei Maiei Sandu în perioada de când aceasta nu mai este prim-ministru, ci un simplu președinte de partid. Într-adevăr, Maia Sandu este scumpă pentru popor…ne arde buzunarele.”, scrie autorul postării.

Amintim că la patru luni de la demiterea din funcția de premier, Maia Sandu încă mai beneficiază de pază de stat. Liderul PAS spune că sunt recomandările unor parteneri externi. În total, trei persoane asigură, pe rând, securitatea Maiei Sandu.

In this article