Igor Dodon: La începutul lui aprilie banii din creditul rusesc vor ajunge în Moldova, pentru a începe reparația drumurilor

Președintele, Igor Dodon, susține că cele 200 de milioane de EURO din creditul rusesc ar putea ajunge în Moldova la începutul lunii aprilie. Duma de Stat a...

Președintele, Igor Dodon, susține că cele 200 de milioane de EURO din creditul rusesc ar putea ajunge în Moldova la începutul lunii aprilie. Duma de Stat a Federației Ruse a rectificat, la 12 martie, bugetul de stat pentru anul 2020, unde este prevăzută și alocarea creditului Republicii Moldova în sumă de 200 de milioane de EURO, transmite Breaking News.

Șeful statului a declarat în cadrul emisiunii „Președintele răspunde” că banii din creditul rusesc vor fi folosiți pentru reparația drumurilor.

„Negocierile se vor încheia fie la sfârșitul acestei săptămâni, fie la începutul săptămânii viitoare. Cred că Parlamentul va ratifica acest acord în martie, iar la începutul lunii aprilie banii din creditul rusesc vor ajunge în Moldova, pentru a începe reparația drumurilor”, a spus Dodon.

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, în Parlament că în acest an, este preconizată construcția și reparația a 500 de km de drum din rețeaua de drumuri naționale, regionale și magistrale.

In this article