INP intensifică activitățile de fluidizare și supraveghere în week-end

Inspectoratul Național de Patrulare avertizează șoferii că în zilele de week-end pentru creșterea siguranței traficului rutier şi pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave, inspectorii de patrulare intensifică...

Inspectoratul Național de Patrulare avertizează șoferii că în zilele de week-end pentru creșterea siguranței traficului rutier şi pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave, inspectorii de patrulare intensifică activitățile de fluidizare și supraveghere a traficului pe traseele naționale, transmite Breaking News.

În contextul că ne aflăm în perioada rece a anului și condițiile meteo pot brusc să se schimbe, iar partea carosabilă poate fi umedă, acoperită de brumă, sau să persiste ceață, angajații INP în scopul prevenirii accidentelor rutiere vor întreprinde măsuri de documentare a șoferilor care nu respectă limita de viteză admisă, depistarea conducătorilor auto care urcă la volan în stare de ebrietate și a altor încălcări RCR.

Totodată, șoferii care au geamurile umbrinte la fel riscă să fie documentați, deoarece geamurile umbrite diminuează câmpul vizual al șoferului.

 

In this article


Join the Conversation