Incendiu uriaș la o pensiune din România

Un incendiu de proporţii a izbucnit, marţi dimineaţă, la o pensiune din comuna prahoveană Gura Vadului, sat Tohani, din România. Opt persoane au rămas blocate în flăcări, după...

Un incendiu de proporţii a izbucnit, marţi dimineaţă, la o pensiune din comuna prahoveană Gura Vadului, sat Tohani, din România. Opt persoane au rămas blocate în flăcări, după ce incendiul a cuprins întreaga clădire. Doi oameni, un copil și un adult, au fost găsiți carbonizați. Alte două persoane au suferit arsuri și au fost transportate la spital.

Potrivit informațiilor Digi24, la etajul clădirii avea loc o petrecere privată, organizată de patronul pensiunii. Printre persoanele date dispărute s-ar afla și copilul acestuia. Din sursele Digi24, patronul unității de cazare a fost amendat în 2020 pentru lipsa autorizației de securitate la incendiu.

Prefectul județului Prahova,Virgiliu Nanu, a declarat, la Digi24, că opt persoane, cinci adulți și trei copii, au rămas blocate în interiorul clădirii după izbucnirea incendiului.

„Pentru identificarea și altor persoane dispărute, pompierii au constituit echipe de căutare-salvare. Intervenția este îngreunată de faptul că arderea se manifestă generalizat la întreaga clădire, suprafața afectată fiind mai mare de 1.000 mp. Intervenția este în dinamică”, transmite Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din România.

In this article