Incendiu într-un centru comercial din China. Opt persoane au murit și altele sunt blocate

Opt persoane au murit și mai multe au rămas blocate într-un centru comercial din Zigong, China, după ce a izbucnit un incendiu, scrie CNN. Potrivit televiziunii de stat...

Opt persoane au murit și mai multe au rămas blocate într-un centru comercial din Zigong, China, după ce a izbucnit un incendiu, scrie CNN.

Potrivit televiziunii de stat chineze, situația este una gravă. Au fost văzute imagini dramatice cu fum dens și negru care ieșea din clădirea care se înalță pe 14 etaje. Până la această oră nu se știu detalii despre numărul persoanelor care au rămas blocate în mall.

 

Aproape 300 de pompieri și medici de pe ambulanță au fost trimiși la fața locului. Incendiul a fost stins după mai bine de două ore. Pompierii au salvat 30 de persoane din centrul comercial.

Autoritățile spun că astfel de incidente nu sunt neobișnuite.

China este recunoscută pentru standardele de siguranță insufuciente. În ianuarie, un incendiu a izbucnit la o clădire cu destinație mixtă din sud-estul Chinei, omorând cel puțin 39 de persoane și alte nouă au fost rănite. Incendiul a avut loc la câteva zile după ce un alt incendiu a izbucnit în dormitorul unui internat din provincia Henan, în centrul Chinei, ucigând 13 copii.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article