Incendiu într-un bloc locativ din sectorul Buiucani: Un apartament de la etajul 9 a fost cuprins de flăcări

În după amiaza zilei de 5 septembrie pompierii din capitală au intervenit pentru a lichida un incendiu care s-a produs într-un bloc locativ din sectorul Buiucani. Apelul de...

În după amiaza zilei de 5 septembrie pompierii din capitală au intervenit pentru a lichida un incendiu care s-a produs într-un bloc locativ din sectorul Buiucani.

Apelul de la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 13:48. Potrivit datelor înregistrate, arderea a izbucnit într-un apartament de la etajul 9 a unui bloc de pe strada Liviu Deleanu 5/3 din municipiul Chișinău.

Pentru stingerea incendiului la fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri, care ajunși au stabilit că mai multe bunuri materiale păstrate în interiorul balconului au fost cuprinse de flăcări. Pompierii au localizat arderea către ora 14:05. În urma incendiului nu au fost raportate victime.

De ardere au fost afectate parțial mai multe bunuri materiale din interiorul balconului și bucătăriei. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

In this article