Au rămas fără mașini, dar cu dosare penale: Doi șoferi, prinși beți criță la volan

Doi șoferi în stare de ebrietate avansată, înlăturați de la volan de către Inspectoratul Național de Securitate Publică. Potrivit informațiilor, primul caz a avut loc în satul Tocuz,...

Doi șoferi în stare de ebrietate avansată, înlăturați de la volan de către Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Potrivit informațiilor, primul caz a avut loc în satul Tocuz, după ora 01:00. Șoferul unei Toyota a urcat băut la volan, iar despre acest lucru a fost sesizată poliția de către un cetățean.

La scurt timp, ofițerii de patrulare au observat mașina pe drumul de acces spre satul Tocuz. Conducătorul auto a fost somat să oprească, însă acesta a ignorat cerințele legale ale polițiștilor.

Mașina a fost blocată de către echipaj. La volan se afla un bărbat de 52 de ani, locuitor al satului Zaim, iar după testarea alcoolscopică, s-a stabilit că acesta avea o concentrație de 0,77 mg/l în aerul expirat.

Al doilea caz s-a înregistrat în aceeași localitate. Pentru condus neuniform a fost stopat conducătorul unei motociclete.

Aceasta nu avea numerele de înmatriculare și era condusă de un bărbat 52 de ani, locuitor al satului Sălcuța Nouă.

Conducătorul nu deține permis de conducere cu categoria corespunzătoare, iar în aerul expirat avea o concentrație de alcool de 0, 93 mg/l.

Ambii șoferi sunt documentați penal.

 

In this article