În ziua alegerilor, Agenția Servicii Publice va elibera acte după un program special

Agenția Servicii Publice informează cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot, că duminică 20 octombrie 2019, în ziua desfășurării alegerilor parlamentare noi în unele circumscripții electorale uninominale și...

Agenția Servicii Publice informează cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot, că duminică 20 octombrie 2019, în ziua desfășurării alegerilor parlamentare noi în unele circumscripții electorale uninominale și a alegerilor locale generale, serviciile eliberare a actelor de identitate, inclusiv din cadrul centrelor multifuncționale vor activa conform unui program special de muncă.

Prin urmare, acestea vor fi deschise în intervalul orar 7.00-21.00 și angajații  vor elibera buletine de identitate provizorii și vor înmâna actele de identitate confecționate.

Buletinul de identitate provizoriu va fi eliberat în mod gratuit, la solicitarea cetățenilor Republicii Moldova care nu dețin act de identitate sau al căror buletin de identitate nu este valabil, inclusiv celor care nu beneficiază de înlesniri la eliberarea acestui document în condițiile prevederilor legale.

 

In this article


Join the Conversation