Ceban: „O strategie sănătoasă de dezvoltare a Chișinăului trebuie să fie focusată pe tineri”

Karl Schmidt este un model de primar eficient pentru candidatul la funcţia de primar al Capitalei, Ion Ceban. Acesta a depus flori la placa memorială a legendarului edil,...

Karl Schmidt este un model de primar eficient pentru candidatul la funcţia de primar al Capitalei, Ion Ceban. Acesta a depus flori la placa memorială a legendarului edil, care, în opinia lui Ceban, a lăsat cea mai mare frumoasă urmă în istoria Chișinăului.

Ceremonia depunerii de flori a fost organizată de ziua Chișinăului şi a fost succedată de un eveniment de excepţie în scuarul Teatrului de Operă și Balet.

În cadrul evenimentului, Ion Ceban a declarat că o strategie sănătoasă de dezvoltare a Chișinăului trebuie să fie focusată pe tineri, familiile tinere și copii, precum şi pe satisfacerea necesităților și așteptărilor lor.

De asemenea, Ceban a mai spus că Primăria Chișinău nu trebuie să fie loc de polemici politice și teme care dezbină chișinăuienii, ci să fie dedicată exclusiv dezvoltării Capitalei și rezolvării problemelor municipiului.

Sursa: hotnews.md.

In this article


Join the Conversation