În noaptea de Revelion, mai multe troleibuze și autobuze vor circula până după miezul nopții

În noaptea de Revelion, transportul public municipal care traversează centrul Capitalei va circula cu program prelungit. Astfel, Primăria Capitalei anunță că în noaptea dintre ani rutele de troleibuz...

În noaptea de Revelion, transportul public municipal care traversează centrul Capitalei va circula cu program prelungit. Astfel, Primăria Capitalei anunță că în noaptea dintre ani rutele de troleibuz 8, 10, 12, 22 și 25, dar și liniile de autobuz 5, 9, 26 vor circula până la ora 01:00.

De asemenea, unele rute suburbane de autobuz: nr. 4, nr. 6, nr. 14, nr. 15, nr. 24, nr. 33, nr. 38, nr. 39, nr. 44, nr. 46 și nr. 47 vor efectua curse suplimentare, pentru a asigura deplasarea spre domiciliu a participanților la concertul de Revelion din PMAN.

Totodată, Primăria Municipiului Chișinău informează că pe 31 decembrie 2023, când în centrul capitalei vor avea loc spectacolul consacrat Revelionului, transportul public municipal care traversează Piața Marii Adunări Naționale va circula în regim special.

Astfel, duminică, 31 decembrie, de la ora 14.00, și până în dimineața de 1 ianuarie, ora 07.00, va fi sistată circulația transportului public pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni – str. A. Pușkin, iar troleibuzele și autobuzele, care traversează Piața Marii Adunări Naționale, vor fi redirecționate pe străzile adiacente, în special pe strada București.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii Capitalei pentru incomoditățile create.

In this article