În centrul Capitalei va fi sărbătorită cea mai “energică” vârstă. Festivalul Tineretului este gata să-și surprindă vizitatorii cu multă distracție!

Două zile ne despart de cel mai așteptat eveniment al verii – Festivalul Tineretului 2023. Pentru o zi, centrul Capitalei se va transforma într-un adevărat cartier al tinerilor,...

Două zile ne despart de cel mai așteptat eveniment al verii – Festivalul Tineretului 2023. Pentru o zi, centrul Capitalei se va transforma într-un adevărat cartier al tinerilor, care sunt invitați să celebreze cea mai frumoasă și mai neliniștită vârstă! Organizatorii au pregătit mai multe surprize, iar muzica îi va acompania pe tot parcursul evenimentului.

 

Peste 10 artiști vor încinge atmosfera la maxim cu mai multe stiluri muzicale. Pe două scene, amenajate pe strada Veronica Micle vor fi organizate concerte de muzică clasică, pop, jazz, rock, etc. Youth Orchestra, Dj Kirpich, Cerga & Glavan, TEIU, Dunaf Band, Crista, DJ Borya Brown, Tatuni – sunt doar câțiva dintre cei care vor urca în scenă în cadrul FestiValului Tineretului 2023!

 

Pe lângă multă muzică, dans și distracție, organizatorii promit activități pe gustul tuturor participanților. Șase zone de interes: Zona Libertății, Zona Artistică, Zona Activă, Zona Democratică (Participare și Democrație (EU Zona), Zona Cooperării (Youth Peace and Security)​ și  Zona Oportunităților (Educație și angajabilitate) vor oferi ceva unic și interesant. Doritorii vor putea afla totul despre stagiile internaționale de voluntariat, vor putea participa la dezbateri publice pe teme importante, vor putea afla cum pot ajunge activiști publici. La fel, în Zona Oportunităților vor fi prezenți angajatori cu mai multe oferte, iar  tinerii vor avea posibilitatea să-și găsească un job.

 

Toți cei care vor ajunge sâmbătă în centrul capitalei vor avea parte de activități recreative, ateliere artistice,Quiz-uri și jocuri de societate,

hipism, alpinism, break dance, rollere și skate-uri. Nu vor lipsi concursurile cu premii și tombolele cu multe daruri. Participanții vor putea explora toate zonele sau vor putea rămâne în cea care le va fi mai aproape de suflet.

 

 

Te așteptăm în data de 19 august, pe strada Veronica Micle, intersecție cu Vlaicu Pârcălab, pentru a prinde valul unei energii debordante și pentru a petrece o zi deosebită.

 

Festivalul Tineretului 2023 este organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Agenției Naționale pentru Tineret, Consiliul Național al Tineretului din Danemarca și UN Women Moldova, finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară și New Democracy Fund.

In this article