Ilie Ceban dă startul competiției “Velohora” în Capitală

A fost o zi specială pentru toți iubitorii de ciclism din Republica Moldova. De la mic la mare, cu toții, au participat la ediția din acest a competiției...

A fost o zi specială pentru toți iubitorii de ciclism din Republica Moldova. De la mic la mare, cu toții, au participat la ediția din acest a competiției ,,Velohora”, organizată, tradițional, pe străzile Capitalei.

Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, la evenimentul sportiv a participat și viceprimarul Ilie Ceban, cel care a dat start șirului de acțiuni ,,pe două roți”.

,,Primăria Municipiului Chișinău este partenerul acestui eveniment. De altfel, municipalitatea acceptă cu mare drag orice parteneriat, privind acțiunile sportive. Ne pare rău că ,,Velohora” nu a fost organizată opt ani, dar, de acum înainte, de propunem ca această competiție să aibă loc anual. Or, aici venim cu toții, părinți, copii și petrecem
împreună momente frumoase. În acest sens, Primăria va implementa și mai multe proiecte, care să ofere infrastructura necesară tuturor iubitorilor acestui sport”, a declarat Ilie Ceban.

Ulterior, după cum a scris și pe rețelele de socializare, alături de colegi, locuitorii și oaspeții Capitalei, viceprimarul a participat la ,,Velohora”.

Primăria Municipiului Chișinău, partenerul competiție de ciclism ,,Velohora”, ediția 2024, susține evenimentele sportive, care se desfășoară în Capitală, promovând, astfel, modul sănătos de viață printre chișinăuieni.

 

In this article