Ilan Șor a făcut o baie de mulțime, joi, după ce împreună cu colegii săi a depus actele pentru înregistrarea la alegerile parlamentare din luna februarie 2019

Ilan Șor a făcut o baie de mulțime, joi, după ce împreună cu colegii săi a depus actele pentru înregistrarea la alegerile parlamentare din luna februarie 2019. Primarul...

Ilan Șor a făcut o baie de mulțime, joi, după ce împreună cu colegii săi a depus actele pentru înregistrarea la alegerile parlamentare din luna februarie 2019.

Primarul de Orhei a fost așteptat de mii de simpatizanți la ieșirea din clădirea Comisiei Electorale Centrale. Oamenii i-au scandat numele minute în șir, au dorit să pozeze împreună cu el și au avut doar cuvinte de laudă.

Ilan Șor le-a promis că participarea Partidului ȘOR la alegeri reprezintă o filă nouă în istoria politică a Republicii Moldova. El a precizat că scopul participării la alegeri este să implementeze în toate localitățile din țară proiectele de succes de la Orhei și Jora de Mijloc. De asemenea, Ilan Șor le-a promis orheienilor că după ce va prelua mandatul de deputat, va continua să sprijine dezvoltarea Orheiului.

Reamintim că Partidul Politic „ȘOR” a depus joi, 27 decembrie, actele pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Lista de candidați pe circumscripția națională este condusă de liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor. Lista include reprezentanți ai majorității regiunilor țării, oameni de diferite profesii și ocupații, iar 41% sunt femei.

In this article


Join the Conversation