IGSU: Incediu produs într-un bloc din capitală

Într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă se precizează că, în dimineața zilei de astăzi, au fost alertate mai multe echipaje de pompieri pentru a interveni...

Într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă se precizează că, în dimineața zilei de astăzi, au fost alertate mai multe echipaje de pompieri pentru a interveni la lichidarea unui incendiu, care s-a produs într-un bloc locativ cu 5 nivele de pe strada Miron Costin 19/4, municipiul Chişinău. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 05:46 de minute, transmite Breaking News.

Potrivit IGSU arderea s-a produs într-un apartament cu trei camere de la etajul cinci. La faţa locului au intervenit cinci echipaje de pompieri, care au stabilit că flăcările au cuprins bunuri materiale învechite şi gunoi în interiorul apartamentului, se mai menționează în comunicat. Incendiul a fost localizată către ora 07:19 de minute. Nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus gunoiul, dar şi bunurile materiale învechite din interiorul apartamentului.

Circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

In this article


Join the Conversation