IGSU: Campania „O casă protejată – O viață salvată” continuă

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă Campania de prevenire a riscurilor de incendii cu genericul „O casă protejată – O viață salvată”, transmite Breaking News....

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă Campania de prevenire a riscurilor de incendii cu genericul „O casă protejată – O viață salvată”, transmite Breaking News.

Recent, pompierii în comun cu autoritățile publice locale de nivelul I și II au instalat detectoarele de fum în 8 localități din raionul Dondușeni, Călărași, Glodeni, dar și Anenii Noi.

În cel mai scurt timp 78 de gospodării particulare vor fi asigurate cu dectoare de fum în 9 localități din  raioanele Edineț, Dubăsari, Glodeni, dar și Anenii Noi. Potrivit IGSU, de detectoare de fum beneficiază oamenii în etate, familiile cu mulți copii sau persoane cu dezabilități.

Campania „O casă protejată – O viață salvată” are drept scop reducerea riscurilor de producere a incendiilor și intoxicațiilor cu monoxid de carbon, în special în perioada rece a anului. Astfel, de la începutul campaniei, 4741 familii din întreaga țară au beneficiat de acest proiect fiind montate 4828 detectoare autonome de fum.

In this article


Join the Conversation