11 accidente rutiere grave, ultimele 3 zile

11 accidente rutiere grave au avut loc în ultimele 3 zile pe traseele naționale, în urma cărora a decedat 1 persoană și altele 11 au primit diferite traumatisme....

11 accidente rutiere grave au avut loc în ultimele 3 zile pe traseele naționale, în urma cărora a decedat 1 persoană și altele 11 au primit diferite traumatisme. Inspectoratul Național de Patrulare menționează că cauzele preliminare ar fi depășirea neregulamentară și viteze excesivă, motivul este că pe carosabil nu mai persistă polei, iar șoferii își asumă riscul cu propria viață, transmite Breaking News.

Chiar dacă au loc accidente cu consecințe grave, șoferii continuă să încalce RCR fiind depistate circa 600 de încălcari rutiere. Astfel, în perioada 1-3 februarie, inspectorii de patrulare au documentat circa 30 de conducători auto care conduceau automobilul în stare de ebrietate, iar peste 300 au depășit limita de viteză admisă.

Atenționăm că pe parcursul următoarelor zile, angajații INP vor continua patrularea intensifivă pe traseele naționale și vor activa în regim sporit întru prevenirea evenimentelor rutiere neplăcute și consecințele acestora.

Dragi șoferi, fiți disciplinați și nu încercați să corupeți polițiștii, iar în cazul în care întâlniți cazuri de corupţie în rândul angajaților poliției sesizați Linia specializată anticorupție a MAI – 1520.

In this article


Join the Conversation