IGPF: Dezvoltarea capacităților de instruire Moldova-Belarus

Timp de patru zile în incinta Inspectoratului General al Poliției de Frontieră are loc atelierul internațional de lucru în domeniul dezvoltării capacităților de instruire Moldova-Belarus, pe componenta utilizării...

Timp de patru zile în incinta Inspectoratului General al Poliției de Frontieră are loc atelierul internațional de lucru în domeniul dezvoltării capacităților de instruire Moldova-Belarus, pe componenta utilizării celor mai moderne practici de prevenire și depistare a cazurilor de contrabandă cu substanțe nucleare, transmite Breaking News.

Instruirile sunt asigurate de către lectori calificați din cadrul Laboratorului Național Nord Pacific și se desfășoară la inițiativa Administrației Naționale pentru Securitatea Nucleară (NNSA) pe lângă Departamentul Energiei al SUA.

Participă la Atelierul de lucru angajații Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal din Republica Moldova, reprezentanți ai Agenției Naționale de Reglementare a Activităților Nucleare și Radiologice din Moldova (ANRANR), invitați ai Comitetului Grăniceresc și Comitetului Vamal din Republica Belarus, dar și reprezentanța autorității de frontieră a Ungariei.

In this article


Join the Conversation