IGPF confirmă că doi polițiști de frontieră au bătut un cuplu, la Ungheni

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a venit cu o reacție, după ce doi polițiști de frontieră au luat la pumni doi soți într-un apartament din orașul Ungheni. ...

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a venit cu o reacție, după ce doi polițiști de frontieră au luat la pumni doi soți într-un apartament din orașul Ungheni. 

Astfel, Raisa Novițchi, ofițerul de presă al IGPF a confirmat faptul că doi angajați ai instituției au fost implicați în conflictul din orașul Ungheni.

„ Ambii angajați se aflau în afara orelor de serviciu. Cazul este documentat de către Inspectoratul de Poliție Ungheni. Despre incident, Direcția regională Vest a informat Procuratura raionului Ungheni, precum și conducerea Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Pe caz a fost inițiată o anchetă de serviciu.”, a precizat Novițchi.

Amintim că cei doi angajați IGPF s-au arătat deranjați de faptul că un bărbat  ar fi efectuat lucrări de reparație în apartament, în plină zi, și fiind în stare de ebrietate și uniforme de serviciu, l-ar fi luat la pumni pe acesta și pe soția sa.

Sursa: plusmedia.md

In this article