Igor Dodon: Reabilitarea drumurilor se va face în fiecare localitate din țară, indiferent de afilierea politică a primarului

Reabilitarea drumurilor se va face în fiecare localitate din țară, indiferent de afilierea politică a primarului. Președintele țării, Igor Dodon, a declarat, în această seară în cadrul unei...

Reabilitarea drumurilor se va face în fiecare localitate din țară, indiferent de afilierea politică a primarului. Președintele țării, Igor Dodon, a declarat, în această seară în cadrul unei emisiuni la postul privat de televiziune, că pentru reabilitarea drumurilor va fi stabilit un coeficient, transmite Breaking News.

Potrivit președintelui, pentru programul național de reabilitare a drumurilor va fi alocat un miliard de lei. ”Minimum cât va fi primi cea mai mică primărie va fi 1 milion de lei”, a declarat șeful statului.

Președintele a menționat că, în acest an, în satele Moldovei vor fi construite 1000 de km de iluminare. Igor Dodon a declarat că banii pentru implementarea acestor proiecte naționale vor fi cheltuiți din buget.

”Bani în buget pentru aceste proiecte naționale sunt”, a declarat președintele.

Șeful statului a menționat că implementarea programelor naționale va începe imediat ce va permite timpul.

 

In this article


Join the Conversation