Igor Dodon nu exclude să candideze pentru funcția de primar de Chișinău

PSRM va avea un candidat pentru alegerile locale din Chișinău. De asta este convins fostul președinte de țară, socialistul Igor Dodon. Mai mult decât atât, nu exclude că...

PSRM va avea un candidat pentru alegerile locale din Chișinău. De asta este convins fostul președinte de țară, socialistul Igor Dodon. Mai mult decât atât, nu exclude că anume el va fi acel candidat. Declarații pe subiect a făcut la emisiunea „Puterea A Patra”, ediția de luni, 27 martie curent, de la N4.

„PSRM trebuie să aibă și va avea un candidat. Decizia aparțile colegilor din conducere. Cine va fi el? Unii colegi îmi scriau și propuneau: de ce nu mergeți dvs., pentru că sigur ieșiți în turul 2, fie cu Ion Ceban, fie cu candidatul PAS, și puteți să câștigați. Până acum nu luam în serios, dar zic să examinez și această opțiune. Și chiar examinați? M-au pus pe gânduri… Ion Ceban să nu se sperie acuș. Vom vedea. Eu nu zic nu”, a declarat Igor Dodon, transmite breakingnews.md cu referire la realitatea.md.

Indiferent de candidatul propus, politicianul a promis că-l va susține, dacă va fi considerat un plus valoare la voturi.

Alegerile locale în Chișinău vor avea loc anul acesta.

In this article