Igor Dodon: Maia Sandu visează la un selfie cu Vladimir Putin pentru a-și face carieră

Maia Sandu visează la un selfie cu Vladimir Putin. Pentru a obține funcția de Președinte al Republicii Moldova, lidera PAS este gata să-și încalce propriile declarații și principii....

Maia Sandu visează la un selfie cu Vladimir Putin. Pentru a obține funcția de Președinte al Republicii Moldova, lidera PAS este gata să-și încalce propriile declarații și principii. Astfel Igor Dodon a comentat declarațiile Maiei Sandu care a spus că dacă va deveni șef de stat, atunci se va întâlni cu președintele rus.

„Faci Rusia tiran, și acum te ceri să te duci la Putin, să faci un selfie pentru carieră, ca să pui pe Facebook și să primești vreo 3000 de like-uri. Trebuie să ai poziție clară, echilibrată. Un șef de stat trebuie să aibă poziții echilibrate. De asta, „vrabia mălai visează”, iar Maia îl visează pe Putin să facă selfie”, a declarat Igor Dodon la postul de televiziune NTV Moldova.

Igor Dodon a mai precizat că atunci când Maia Sandu era premier, era gata să meargă la Moscova, pentru a discuta cu Dmitrii Medvedev.

„Eu i-am organizat vizită oficială, anul trecut, în Federația Rusă, când era premier. Trebuia să plece, a acceptat, după… nu plec… E tare țâfnoasă doamna oponent politic și schimbă poziția în fiecare zi”, a spus Dodon.

In this article