FOTO // Susținătorii PPDA, atac supra Maiei Sandu: Să-și aducă aminte câte școli a închis

Atacurile asupra Maiei Sandu nu încetează nici în această clipă din partea susținătorilor Platformei Demnitate și Adevăr condusă de Andrei Năstase. După ce anterior a declarat că nu...

Atacurile asupra Maiei Sandu nu încetează nici în această clipă din partea susținătorilor Platformei Demnitate și Adevăr condusă de Andrei Năstase.

După ce anterior a declarat că nu o va susține pe Maia Sandu, susținătoarea activă a lui Andrei Năstase și a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr o atacă din nou.

Iana Verber, cea care a participat activ în promovarea candidatului Andrei Năstase, distribuie postări în care îndeamnă oamenii să nu voteze pentru Maia Sandu. Aceasta nu refuză nicidecum să o ponegrească și îi aduce aminte câte școli a închis, cum a închis spitale și a refuzat să majoreze salarii.

Tânăra din PPDA distribuie activ postări denigratoare în adresa Maiei Sandu în care prezintă ”realizările” candidatei PAS:

Închiderea școlilor (2013-2015)

Optimizarea spitalelor și reducerea personalului medical (2015)

Agresiune pentru biserici (2015)

Participarea la marșurile LGBT (2018)

În postare se mai menționează că pe parcursul anilor cât a fost ministrul Republicii Moldova, aceasta ar fi obținut cetățenia altei țări, iar scopul final al acesteia este ca să ajungă Președinte și să distrugă Republica Moldova ca stat.

In this article