Igor Dodon, după învestirea miniștrilor democrați: În fața noastră sunt multe provocări legate de pandemie, dar eu sunt convins că vom trece cu succes

„Azi avem un Guvern profesionist, tehnocrat și care se bucură de susținerea unei majorități Parlamentare”. Cu acest mesaj a venit președintele, Igor Dodon, după învestirea noilor miniștri. Șeful...

„Azi avem un Guvern profesionist, tehnocrat și care se bucură de susținerea unei majorități Parlamentare”. Cu acest mesaj a venit președintele, Igor Dodon, după învestirea noilor miniștri. Șeful statului a subliniat că echipa guvernamentală are în față o misiune grea, să depășească criza provocată de COVID-19.

„Vreau să vă felicit cu această posibilitate să slujiți patriei și poporului în această situație complicată. După mai bine de 4 luni avem o majoritate parlamentară stabilă. Azi a fost formată coaliția PSDM. Patru luni în urmă ne-am asumat un guvern minoritar, azi avem Guvern profesionist, tehnocrat, dar care are susținerea unei majorități în Parlament.

În fața noastră sunt multe provocări. Domnilor miniștri, avem de gestionat mai multe subiecte legate de această criză pandemică, prin care trecem și sunt convins că vom trece cu succes.

Din partea instituției prezidențiale o să aveți tot suportul. Succes și cu doamne ajută”, a declarat Igor Dodon.

In this article