Igor Dodon a vizitat „Chișinău Arena”: Lucrările de construcție sunt la etapa finală

Complexul sportiv “Chișinău Arena” este gata în proporții de 99 la sută, iar deschiderea va avea loc în data de 1 mai 2020. Anunțul a fost făcut de...

Complexul sportiv “Chișinău Arena” este gata în proporții de 99 la sută, iar deschiderea va avea loc în data de 1 mai 2020. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon, care a vizitat, astăzi, complexul.

“Am constatat cu satisfacție calitatea înaltă și volumul impresionant al lucrărilor efectuate. Am ținut să remarc că în urma discuțiilor cu prim-ministrul, Ion Chicu, s-a decis că deschiderea oficială a Complexului va avea loc pe data de 1 mai 2020. Totodată, deja în primele săptămîni ale lunii mai aici vor fi organizate competiții internaționale la water-polo, volei și baschet, dat fiind că Complexul sportiv a atras atenția sporită din partea mai multor federații sportive străine, inclusiv a Asociației Europene de Baschet. Am reiterat că Republica Moldova are nevoie de asemenea obiecte, care nu există nici în țară și nici în regiune. Țin să menționez că sala mare, cu o capacitate de 5500 de spectatori, este multifuncțională și poate găzdui atît competiții sportive, cît și evenimente culturale”, a scris șeful statului pe Facebook.

Complexul sportiv include cîteva piscine, terenuri de tenis, sală de fitness și zonă SPA.

In this article


Join the Conversation