Dumitru Croitor, numit în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Turcia

Guvernul a rechemat astăzi, 12 februarie, șase ambasadori ai Republicii Moldova, acreditați în misiunile diplomatice de peste hotare, transmite Breaking News. Este vorba despre Mihai Gribincea, ambasadorul Republicii...

Guvernul a rechemat astăzi, 12 februarie, șase ambasadori ai Republicii Moldova, acreditați în misiunile diplomatice de peste hotare, transmite Breaking News.

Este vorba despre Mihai Gribincea, ambasadorul Republicii Moldova în România și prin cumul în Muntenegru și Serbia; Vitalie Rusu, ambasadorul Republicii Moldova în Republica Cehă și prin cumul la Sfântul Scaun; Victor Osipov, ambasadorul Republicii Moldova în Austria și prin cumul în Slovacia, reprezentant permanent la OSCE și Biroul ONU la Viena; Veaceslav Dobândă, ambasadorul Republicii Moldova în Regatul Suediei și prin cumul în Finlanda, Norvegia și Islanda; Denis Jelimalai, ambasadorul Republicii Moldova în China și Ștefan Gorda, ambasadorul Republicii Moldova în Bulgaria și prin cumul în Macedonia de Nord și Albania.

Proiectele decretului de rechemare vor fi transmise spre aprobare președintelui țării, Igor Dodon.

Tot astăzi, Guvernul l-a numit pe Dumitru Croitor în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Turcia.

 

In this article


Join the Conversation